المقادير *** 3واحدات سمك سالمون + عصير برتقال + صويا صوص + توم مفروم + عسل ابيض +زعتر مفروم ناشف + روز مارى + جنزبيل فريش مفروم + كاتشب + ملح + فلفل اسود
بشر برتقال + 2 كوب شوربة فراخ او لحمه او سمكبس لازم شوربة ساخنة جدا + 2 كوب ارز + زبده + زيت زيتون الطريقة *** 1 - يوضع كل الخليط فى بولة ويوضع السمك فى الخليط لمدة ساعة ونص
2 - يشوى بعد كده السمك على الجريل او الشواية
3 - يوضع الزيت والزبده فى الحله على النار ويوضع الارز المغسول ويقلب كويس ولازم يسخن مع الزبده والزيت ويوضع بشر البرتقال ويوضع الشوربة الساخنة ويقلب ويغطى لى حد ما يستوى
4 - ويقدم ساخنا وبالف هنا والشفا